Cena Romena - 12 agosto 2009

 

 

 

Le ricette sono fornite da Mihaela

 

Cena Romena - menu 

 

APPARECCHIATURA

Cena Romena - apparecchiatura

Cena Romena - apparecchiatura

 

ANTIPASTO

Ţuica (Grappa)

Cena Romena - salami

Salam Săcesc

Salam Secuiesc

Salam Casă superior

Salam bănătean

Cena Romena - formaggi

Caşcaval afumat (caciocavallo affumicato)

Telemea de vaca e de capra (formaggio di bufala e di capra)

Cena Romena - salata de vinete

Salata de vinete (crema di melanzane)

 

PRIMO

Cena Romena - ciorba de pui

Ciorba de pui (zuppa di pollo)

 

SECONDO

Cena Romena - varza a la Cluj

Varza a la Cluj (verza alla Cluj)

Cena Romena - cascaval pane

Caşcaval pané (caciocavallo impanato)

 

DOLCE

Cena Romena - Prăjitură  cu urda şi migdale  

Prăjitură  cu urda şi migdale (dolce con ricotta e mandorle)